Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 maj 2017 | 09:30

Guy Ritchie vill regissera ”Suicide Squad 2”

Är det bara jag, eller låter han som den perfekte regissören för jobbet?
Han har gjort Sherlock Holmes till actionhjälte. Han har dammat av Kung Arthur-legenden för en modern, ung och kräsen publik. Guy Ritchies fartfyllda filmstil och kreativa lösningar känns som gjorda för en stor, fet superhjältefilm.

Under pressturnén för kommande ”King Arthur: Legend of the Sword” berättade han för Variety att han drömmer om att hoppa in i DC:s filmuniversum.

- Jag skulle gärna göra ”Suicide Squad 2”, för att jag tror jag skulle kunna göra ett bra jobb där. Tyvärr kan jag inte för att jag filmar annat. Men jag kände att jag hade kunnat bidra med något.
 
 
Dessvärre har Ritchie fullt upp med Disneys spelfilm ”Aladdin”, så ”Suicide Squad”-uppföljaren får klara sig utan honom. Men förhoppningsvis är det inte bara tomma ord, vi får hoppas att Warner Bros och Guy Ritchie åtminstone tar en kaffe och spånar på framtida möjligheter.

Det har väl inte undgått någon att storfilmerna i DC:s filmuniversum lider av ett antal problem, och igår listade vi 5 saker som studion behöver fixa till. Bland annat saknar man fler visionärer bakom kameran, Zack Snyder kan omöjligen dra det tunga lasset själv. Jag kan definitivt se hur Guy Ritchie och fler av samma kaliber skulle kunna göra liva upp den mörka superhjältevärlden och skapa något riktigt coolt.
 
Om inte tvåan så "Suicide Squad 3", kanske?
 

Se trailern till Guy Ritchies "King Arthur":

 
 
Hur låter en DC-film i regi av Guy Ritchie, tycker ni? Kommentera nedan.
| 6 maj 2017 09:30 |