Spel

Skribent

Anders Eklöf

18 maj 2021 | 18:49

"Grand Theft Auto V" släpps för fjärde gången i höst

Rockstar Games tycker inte att de har tillräckligt med pengar och släpper det framgångsrika spelet till de nya konsolerna.
För ungefär ett år sedan avslöjades det att det vansinnigt framgångsrika spelet "Grand Theft Auto V" får ännu en chans att håva in pengar till Rockstar Games, då det släpps i en snyggare version till Playstation 5 och Xbox Series X. 
 
Spelet släpptes redan 2013 till Playstation 3 och Xbox 360, har sålt hissnande 140 miljoner gånger sedan dess och dragit in över 50 miljarder kronor. 
 
 
Nu vet vi att den nya versionen kommer den 11 november i år. 
 
 
- Den nya generationens version av GTA V kommer att innehålla en rad tekniska förbättringar, visuella uppgraderingar och bättre prestanda för att dra full nytta av den senaste hårdvaran, vilket gör spelet vackrare och bättre än någonsin, har Rockstar tidigare sagt
 
Personligen uppskattade jag berättelsen om de tre kriminella snubbarna Michael, Trevor och Franklin och alla de bombastiska upptåg de har för sig under äventyrets gång. Dock är det inte kampanjen som har dragit in den störst delen av kakan, utan snarare "Grand Theft Auto Online"
 
För att fira den nya versionen kommer "GTA Online" vara gratis på Playstation 5 de första tre månaderna, samt att alla som spelar på Playstation 4 med en PS Plus-prenumeration får en miljon digitala dollar varje månad fram till den 11 november. Spelet kommer även få nytt innehåll på den nya versionerna. 
 
Den stora frågan är dock, när kommer "Grand Theft Auto VI"?
 
Kommer du spela "Grand Theft Auto V" igen? Spelar du "Grand Theft Auto Online"? 
| 18 maj 2021 18:49 |