Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 december 2018 | 21:30

Gillian Anderson utbildar oss om sex i nya "Sex Education"

Netflix har idag släppt de första bilderna till sin nya tv-serie "Sex Education", med Gillian Anderson och Asa Butterfield i huvudrollerna.
Vi började året 2018 med att redan under januari rapportera om Gillian Andersons avhopp från "The X-Files" samt "American Gods". Det känns därför inte mer än rätt att vi nu knyter ihop året med bilder från hennes nya Netflixserie, "Sex Education", i vilken hon spelar sexterapeuten och mamman Jean.
 
Netflix beskriver själva sin nya tv-serie såhär:
 
 
"Serien handlar om 16-åriga oskulden Otis (Asa Butterfield), som bor tillsammans med sin mamma; sexterapeuten Jean (Gillian Anderson). Ständigt omgiven av manualer, filmer och tråkiga konversationer om sex är Otis dock en motvillig expert på ämnet. När hans mammas yrke avslöjas på skolan bestämmer sig Otis för att börja nyttja sin mammas kunskaper och öppnar tillsammans med en av sina klasskompisar upp en hemlig sexterapimottagning på skolan."
 
Netflix har redan hunnit med sin beskärda del av originalserier som på ett eller annat sätt utspelar sig på ett amerikanskt high school. "Tretton skäl varför", Everything Sucks", "A-typical", "Stranger Things", "The OA" och "Chilling Adventures of Sabrina", för att bara nämna några. "Sex Education" ser baserat på de nya bilderna däremot ut att kunna erbjuda något nytt och fräscht.
 
 
Hela den första säsongen släpps globalt på Netflix, den 11 januari. Kommer du att ge serien en chans? Kommentera gärna nedan!
| 4 december 2018 21:30 |