Film

Skribent

Tobias Andersson

5 april 2023 | 20:50

Trailer: Gerard Butler är CIA-agent på flykt i actionthrillern "Kandahar"

Gerard Butler axlar återigen rollen som actionhjälten som inte sparar på krutet. Kolla in den dramatiska trailern till actionrökaren ”Kandahar”.
Denna gång måste Gerard Butler i rollen som CIA-agent fly sin kos från ett riskfyllt uppdrag i Mellanöstern. Hans uppdrag har nämligen avslöjats och tillsammans med sin tolk måste de ta till hårdhandskarna ute i öknen när de jagas av fientliga styrkor. Deras enda chans att ta sig helskinnade ur situationen är att ta sig till staden Kandahar i Afghanistan, därav filmens titeln.
 
Gerard Butler är nog för de allra flesta synonym med action och som sig bör är trailern väldigt adrenalinstinn när han i kamp mot klockan måste lämna fiendeland för att ta sig till Kandahar. Redan i de första klippen sparas det inte på explosioner. Du kan se efter själv i trailern nedan, som är en förlängning av en tidigare teaser.
 
 
Bakom regin står Ric Roman Waugh, som tidigare samarbetat med Gerard Butler i filmerna ”Greenland” och ”Angel Has Fallen”. ”Kandahar” ska vara inspirerad av manusförfattarens egna upplevelser under hans militärtjänstgöring i Afghanistan, enligt Collider.
 
Filmen får amerikansk biopremiär den 26 maj.
| 5 april 2023 20:50 |