Spel

Skribent

Vanja Tomin

8 november 2022 | 21:00

Gaming-stolen från McDonald's värmer dina pommes och håller dippen på plats

Visst är det tröttsamt när pommes fritsen blir kalla medan man är mitt i en lång gaming-session? Äntligen finns lösningen på problemet!
Det är helg, det regnar ute och är mörkt. Du planerar att spela tv-spel hela helgen i pyjamas och med otvättat hår och du ska garanterat endast äta skräpmat. Men det finns ett hinder, hur ska du avnjuta ett varmt mål mat utan att behöva gå ifrån din dator? Äntligen är lösningen här: McDonald's nya gaming-stol, McCripsy!
 
För att fira McDonald's nya tillskott på menyn, kycklingburgaren med samma namn, har företaget designat en gamingstol med alla nödvändiga funktioner för vår gaming-proviant.
 
Stolen kommer med en pommes friteshållare, plats för dryck, servetthållare, två dipphållare och en uppvärmd plats som håller burgaren i perfekt temperatur medan man fokuserar på det viktiga, spelandet. 
 
525dc17c9f68887ecb88e473f73d23f8 mcdonalds gaming chair
 
Designen på stolen är inte den vackraste, senapsgult och svart blandas med den typiska företagsloggan. Dock är väl det mest geniala med stolen att den har plats för två dippsåser, för helt uppriktigt, det räcker aldrig med bara en dippsås. 
 
 
McDonalds uppger att stolen har "fettavvisande" läder så det är fritt fram att spilla och kleta runt med fettiga fingrar utan att behöva oroa sig.
 
Large 525dc17c9f68887ecb88e473f73d23f8 maxresdefault
 
Sommaren 2021 cirkulerade det ett rykte angående en Playstation 5-kontroll med McDonald's tema i Australien. Det visade sig senare att DualSense-kontrollern aldrig var avsedd för köpmarknaden.
 
 
Designen var ett internt koncept i planeringsfas och McDonald's var aldrig i kontakt med Playstation angående detta.
 
 
I ett uttalande från McDonald's i  Australien bekräftade företaget att "bilden skickades till media av misstag och att det inte finns någon kommersiell relation mellan McDonald's i Australien och Sony Playstation."
 
Men stolen med det finurliga namnet McCrispy är en pålitlig gaming-stol och existerar på riktigt. Den kan vinnas genom att delta på  McDonald's Facebooksida. Och skynda dig, det finns tydligen bara fyra stycken stolar i hela världen. 
 
Det är i dagsläget oklart om stolen även är kompatibel med andra snabbmatskedjors hamburgare. 
 
Brukar du äta samtidigt som du spelar?
| 8 november 2022 21:00 |