Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 oktober 2017 | 15:30

"Game of Thrones"-stjärnorna producerar serien "Quasimodo" tillsammans

Charles Dance och Peter Dinklage spelade ett hatfyllt "far och son"-par i "Game of Thrones", deras nästa projekt tillsammans blir tv-serien "Quasimodo".
"Game of Thrones"-stjärnorna Charles Dance och Peter Dinklage kommer att producera tv-serien "Quasimodo" åt Atrium TV, rapporterar Variety. Det framgår däremot ännu inte huruvida de kommer att få några egna roller i den nya serien - även om det är högst troligt att så blir fallet. Charles Dance som Frollo hade ju passat perfekt!
 
Charles Dance spelade (som ni säkert redan vet) Tywin Lannister medan Peter Dinklage (fortfarande) spelar Tyrion Lannister i en av världens mest populära tv-serier någonsin: "Game of Thrones". I serien spelade de mot varandra som far och son i en minst sagt invecklad familj. 
 
Large b3734f66abeaff65e8a5768bc5bb4f82 got 20quasimodo
 
Trots sina karaktärers uppenbara hat för varandra, verkar åtminstone skådespelarna ha fattat tycke för varandra och fortsätter nu att arbeta tillsammans som producenter för "Quasimodo". Quasimodo är en litterär figur och huvudpersonen i boken "Ringaren i Notre Dame" av Victor Hugos från 1831. Det gjordes en väldigt omtyckt Disneyfilm med samma namn som boken 1996, men den nya serien lär sannolikt baseras på boken snarare än filmen (får vi hoppas). 
 

Läs också: Den absurda lösningen ska hindra läckor av "Game of Thrones"-manusen

 
Atrium TV är ett nytt företag som utvecklar och säljer tv-serier till olika streamingtjänster världen över, deras svenska samarbetspartner är Viaplay. Om allt vill sig väl lär det med andra ord vara hos Viaplay vi kan ta del av den nya serien framöver.
 
Är du sugen på att se en tv-serie om "Quasimodo" - eller är Disneyfilmen allt vi behöver? Kommentera gärna nedan!
| 16 oktober 2017 15:30 |