Film

Skribent

Alexander Dunerfors

3 juli 2014 | 20:00

Fyra nya skurkar kan dyka upp i "Batman v Superman"

Rykte: Lex Luthor blir inte den enda elakingen i Zack Snyders superhjältefilm.
Han slår på stort, Zack Snyder, om vi inte redan förstod det på tillströmningen av superhjältar i kommande "Batman v Superman: Dawn of Justice". Det verkar också bli några fler bad guys för dem att hantera, utöver den utlovade storskurken Lex Luthor som spelas av Jesse Eisenberg. 

Latino Review påstår att ytterligare fyra (mindre kända) karaktärer kan dyka upp på ett litet hörn. De är:

Victor Zsazs 

En seriemördare med kniv som sitt favoritvapen och kroppen full av ärr. Zsazs syntes redan i en liten roll i "Batman Begins". 

Morgan Edge

Slemmig PR-konsult åt Lexcorp. Det spekuleras i om det här är karaktären som Scoot McNairy kommer att spela. Rutger Hauer spelade honom i "Smallville".

David Cain

En av världens dödligaste lönnmördare, som kommer att anlitas av Luthors livvakt. En man i 50-årsåldern så känn er fria att gissa vem som kan spela honom. I serietidningarna var han med och tränade upp en ung Bruce Wayne.

Amanda Waller

Inte en klassisk superskurk utan en fokuserad och järnhård senator. Hon litar inte det minsta på Superman och gör vad som krävs för att eliminera hotet.

Den som hoppades på att se Metallo eller Joker i filmen kan glömma det, skriver Latino Review. Men Jokern kan nämnas i filmen som en del av Batmans bakgrundshistoria. 

Många rykten har gått kring Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice", och här är alltså ännu ett. Men med bara tre veckor kvar till Comic-Con i San Diego lär vi snart förhoppningsvis få ett och annat bekräftat av regissören själv. 

Till dess, vad tror ni om det här gänget som filmens skurkar?

Läs också:

| 3 juli 2014 20:00 |