Klipp

Skribent

Viktor Jerner

22 juli 2016 | 01:00

Fullt fokus på Jared Letos Jokern i nytt "Suicide Squad"-klipp

"He's a psychotic and anti-social freak."
När den första bilden på Jokern (Jared Leto) i David Ayers "Suicide Squad" dök upp regnade hatet och tvivlen från skyn, precis som det alltid gör. Även Heath Ledger - som nu i princip har blivit helgonförklarad för sin vassa tolkning av den legendariska DC-skurken - fick utstå smärtsam kritik när den första bilden från Christopher Nolans "The Dark Knight" landade online.

Precis som i det fallet har åsikterna nu börjat svänga rejält när vi närmar oss biopremiären och har fått se mycket mer material med Leto och hans nya Joker. Nyligen släpptes en "extended look" på dryga minuten som fokuserar specifikt på honom (kryddat med lite Harley Quinn, givetvis), och om man fortfarande inte är övertygad bör man tveklöst ta en titt på det här och njuta av briljansen:


Jag har varit positivt inställd kring castingen och stilen (ja, även tatueringarna) redan från start, men när man ser det här materialet börjar det till och med kännas som att han kan leverera den bästa tolkningen av karaktären hittills. Den psykotiska intensiteten, glöden och pondusen han har är verkligen omöjlig att värja sig ifrån. Batman lär få fullt upp framöver. 

Kommer han kunna överträffa både Jack Nicholsons och Heath Ledger Joker-inkarnationer? Om två ynka veckor vet vi!
| 22 juli 2016 01:00 |