Film

Skribent

MovieZine

24 december 2019 | 09:00

”Frost 2” - trailer, premiärdatum och allt du behöver veta

Juldagen innebär premiärdags för Disneys nya storfilm ”Frost 2”! Kolla in trailern och läs mer om filmen.
Nu är äntligen Anna och Elsa tillbaka på bio. Prinsessorna från Arendal gjorde entré i våra liv år 2013, med den enormt framgångsrika och populära animerade filmen ”Frost”. Imorgon på juldagen kommer uppföljaren som tar med oss på helt nya äventyr.
 
Kristen Bell, Idina Menzel och Josh Gad lånar återigen ut sina röster till originalversionen.
 
 

Handlingen

 
Varför föddes Elsa med magiska krafter? Svaret hotar hennes kungarike. Tillsammans med Anna, Kristoffer, Olof och Sven ger hon sig ut på en farlig men häpnadsväckande resa. I ”Frost” var Elsa rädd för att hennes krafter var för mycket för världen. I ”Frost 2” får hon hoppas att de är tillräckliga.
 
 

Redan en biosuccé

 
”Frost 2” hade sin amerikanska biopremiär för en månad sen, den 22 november. Filmen har redan släppts i många länder runt om i världen och blivit en riktig biosuccé med över 1,1 miljarder dollar i intäkter. Den första ”Frost” blev Disneys mest framgångsrika animerade film med 1,274 miljarder dollar i kassan - uppföljaren kan bli till och med ännu större.
 
 

Lyssna på de nya låtarna

 
Förra filmens superhit ”Let It Go”, framförd av Idina Menzel som Elsa, vann en Oscar för bästa sång. Även nya filmen är full av smäktande ballader och catchiga poplåtar. Det officiella soundtracket består av 11 helt nya originalsånger skrivna av Oscarsvinnande duon Robert Lopez och Kristin Anderson Lopez.
 
Musiken från ”Frost 2” finns nu att höra på Spotify.
 

Se trailern till ”Frost 2”:

 
 
”Frost 2” får svensk biopremiär på juldagen, den 25 december.
| 24 december 2019 09:00 |