Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

26 maj 2015 | 18:00

Från awkward till awesome

13 stjärnor som vuxit i sina utseenden.
De flesta av oss har haft den. Perioden när vi kanske inte var den vackraste ankungen på skolgården. Dålig hy, sneda tänder, krokiga näsor, vad fallet än må vara så finns det hopp. Många människor växer i sina utseenden allt eftersom, och tur är väl det! Vi tar en titt på 13 stjärnor som man aldrig kunnat tro skulle växa upp till riktiga snyggingar.

1. Matthew Lewis - "Harry Potter"-filmerna
Mannen som myntade uttrycket "att Neville Longbottoma", vilket helt enkelt betyder att gå från barnskådis till riktig hunk, får självklart en plats på listan.

2. George Clooney - "Tomorrowland"
Nygifta tvåfaldiga Oscarsvinnaren hade enligt egen utsago svårt att ta kontakt med tjejer i unga år, och skyller detta på frisyren och glasögonen på bilden. Ja, George, de kan eventuellt ha haft något med saken att göra.

3. Nicholas Hoult - "Om en pojke"


Large cc48beea15584798ee8f206a66a20b68 namnl c3 b6st 1

Talangfull grabb i en underbar film som de senaste åren gått från klarhet till klarhet, men nu som hunk istället för som tantfrills-beklätt barn med familjeproblem.

4. Rashida Jones - "The Office"
Charmtrollet från amerikanska "The Office" och filmer som "I Love You, Man" lade upp den här bilden på sitt Twitter-konto med texten "AWKWARRRRRRRD. Why the turtleneck?! So much wrong here.”

5. Nicola Peltz - "The Last Airbender"


Large 858922f87fb121c644dd432d0c388ddc namnl c3 b6st 1


Fatta det här: på bara 4 år gick hon från utskälld huvudrollsinnehavare i M. Night Shyamalans ännu mer utskällda "The Last Airbender" till att följa i Megan Fox och Rosie Huntington-Whiteleys fotspår som ögongodis för Michael Bay i "Transformers: Age of Extinction".

6. Michelle Trachtenberg - "The Adventures of Pete & Pete"
Absolut söt som barn också, men en riktig donna som vuxen. Väntar fortfarande på det där riktigt stora genombrottet.

7. Jennifer Love Hewitt - "Jag vet vad du gjorde förra sommaren"
Golden Globe-nominerad skådespelerska med en hel räcka andra priser på meritlistan var i sin ungdoms glada dagar nästintill oigenkännelig.

8. Tania Raymonde - "Malcolm - Ett geni i familjen"


Large e6320b52a944498981bd888e8890ce44 namnl c3 b6st 1


Spelade en liten roll i den där serien som ständigt gick på TV när jag kom hem från skolan. Har haft en hel del inhopp i andra serier sedan dess och hade även en roll i "Texas Chainsaw 3D" som kom år 2013.

9. Shia LaBeouf - "Even Stevens"
Gått från barnstjärna till... missförstådd konstnär? Med papperspåse på huvudet? Hur som helst, stilig är han nu för tiden.

10. Anna Paquin - "True Blood"
Hon vann en Oscar för bästa kvinnliga biroll när hon var blott 11 år gammal (!) för sin roll i "Pianot" och har även gjort en hel del teater i sin karriär.

11. Zac Efron - "High School Musical"
Allmänt ansedd som Guds gåva till kvinnan har Mr. Efron specialiserat sig på lättsmälta komedier och annat hunkigt, där hans lättsmälta hunkighet kommer väl till pass och där hans hunkiga hunk-bringa får gott om tillfällen att hunka fritt. Kanske döljer det sig även riktig talang därinne någonstans? Framtiden får utvisa.

12. Jonathan Lipnicki - "Jerry Maguire"
Amerikansk skådis mest känd för sina barndomsroller i filmer som "Stuart Little", "Den lille vampyren" och "De magiska skorna", men framförallt som den charmiga ungen i "Jerry Maguire". Han har helt uppenbart vuxit upp, och även tränat en del.

13. Alexa Vega - "Spy Kids"
Frenetiskt flitig skådespelerska med roller i allt från "Spy Kids" till "Machete Kills" , båda gjorda av Tarantino-polaren Robert Rodriguez. Det ryktas även att Vega följer med till rymden i "Machete Kills in Space"

Saknar du någon på listan? Kommentera nedan!
| 26 maj 2015 18:00 |