Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 maj 2018 | 22:40

FOX ger "Lethal Weapon" en tredje säsong - med Stifler som nya Riggs

Clayne Crawfords är nu officiellt ute ur bilden - medan "American Pie"-stjärnan Seann William Scott får fylla Riggs enorma tomrum i den tredje säsongen.
En minst sagt galen tv-helg rundas av med ännu en oväntad nyhet. "Lethal Weapon" sparkade tidigare under veckan Clayne Crawford, en av sina huvudrollsinnehavare, för en serie utbrott skådespelaren ska ha haft under inspelningarna av den andra säsongen av den populära tv-serien.
 
Problemen med Crawford satte hela tv-seriens existens i gungning, eftersom om producenterna inte lyckades hitta en ersättare innan nästa vecka (när höstschemat ska spikas för FOX:s tablå) skulle "Lethal Weapon" ha lagts ned av FOX.
 
 
Tidigare under helgen har hela 21 tv-serier fått besked om att de har blivit nedlagda. "Brooklyn Nine-Nine" var en av FOX-serierna som lades ned - men lyckades efter en kampanj i sociala medier få ihop tillräckligt med stöd för att få en ny säsong hos konkurrenten NBC
 
Under hela helgen har "Lethal Weapon"-fansen hållit andan i väntan på att nästa nyhet ska avgöra ödet för seriens fortsättning. Och enligt Variety så vet vi nu säkert. Det blir en tredje säsong, trots allt, med Seann William Scott (som spelade Stifler i "American Pie"-filmerna) i den nya huvudrollen.
 
Så vad säger ni? Kommer ni att ge den tredje säsongen av "Lethal Weapon" en chans - med The Stifler vid Roger Murtaughs sida? Kommentera gärna nedan!
| 13 maj 2018 22:40 |