Film

Skribent

Alexander Dunerfors

28 november 2013 | 22:01

Första trailern till Nolans "Interstellar" snart här

Christopher Nolan följer upp "The Dark Knight"-trilogin med en episk rymdresa.

En av 2014 års mest efterlängtade filmer är "Interstellar". Filmens officiella synopsis vittnar om en rymdresa genom maskhål, men med Christopher Nolan i registolen vet vi att det blir något betydligt mer komplext än så.

Mannen som återupplivade Batman för 2000-talet men också gav oss sköna mindfuckfilmer som "Inception" och "The Prestige" är fortfarande långt ifrån klar med sin nästa film - den har biopremiär först om ett år - men en första trailer ska snart vara klar. Rykten säger att vi får en smygtitt på "Interstellar" i samband med biopremiären av "Hobbit: Smaugs ödemark", om två veckor med andra ord.

Håll ett öga här på MovieZine då vi kommer att släppa trailern (eller mer troligt: teasern) så snart den finns tillgänglig.

Anne Hathaway, Matthew McConaughey, Jessica Chastain och givetvis Michael Caine finns med i rollistan. Dessutom ser vi fram emot att se hur fotografen Hoyte van Hoytemas ("Låt den rätte komma in") unika kamerastil kommer till sin rätt i en pampig science fiction-film från en av Hollywoods finaste regissörer.

| 28 november 2013 22:01 |