Film

Skribent

Anders Eklöf

21 oktober 2021 | 15:10

Första trailern för tv-spelsfilmen "Uncharted" visar upp sig

Mark Wahlberg och Tom Holland åker ut på fartfyllt tv-spelsäventyr i första trailern för "Uncharted".
Den 11 februari 2022 har den efterlängtade filmen "Uncharted" biopremiär, som baseras på den populära spelserien av Naughty Dog.
 
I filmen ser vi Tom Holland ("Spider-Man: Homecoming") som den upptäcksresande skattletaren Nathan Drake, som ger sig ut på ett svindlande äventyr.
 
Nu har en trailer för filmen dykt upp:
 
 
I filmen följer vi en ung version av Nathan Drake och får se hur han träffade sin mentor Sully (Mark Wahlberg). Efter att de hittar en karta som leder till en förlorad skatt tillhörande den gamla portugisiska sjöfararen Ferdinand Magellan, ger de sig ut för att hitta den. Av trailern att döma verkar filmen även låna en del inslag från de olika spelen som "Uncharted 3: Drake's Deception" och "Uncharted 4: A Thief's End". 
 
 
Andra som medverkar i filmen Antonio Banderas, som spelar skurk. Även Sophia Taylor Ali och Tati Gabrielle är med. Filmen regisseras av Ruben Fleischer ("Zombieland"). 
 
Andra Playstation-titlar som filmatiseras är "The Last of Us" med Pedro Pascal och Bella Ramsay och "Twisted Metal" med Anthony Mackie, som båda blir tv-serier. 
 
Ser du fram emot "Uncharted"? Har du spelat spelen? 
| 21 oktober 2021 15:10 |