Serie

Skribent

Anders Eklöf

22 juli 2022 | 21:48

Första trailern för "I Am Groot" på Disney+ är urgullig

Vin Diesel och Bradley Cooper återvänder som Groot och Rocket Raccoon i miniserien "I Am Groot" på Disney+ i augusti.
I den första "Guardians of the Galaxy"-filmen från 2014 fick vi stifta bekantskap med det levande trädet Groot, vars röst görs av Vin Diesel. I slutet av filmen offrar han sig, men föds på nytt - och fenomenet Baby Groot var redo att omfamnas av hela nördvärlden.
 
Med tanke på karaktärens popularitet är det inte konstigt att han får en egen serie, i form av "I Am Groot" som har premiär på Disney+ den 10 augusti.
 
Det är inte mycket som är känt om serien mer än att den kommer få fem kortare avsnitt, där det enligt den första trailern verkar som att vi kommer få följa med på några mindre äventyr mellan "Guardians of the Galaxy"-filmerna.
 
 
 
Trailern visades först på en panel på Comic Con i San Diego, där vi även fick veta att Bradley Cooper återvänder som Groots bästa kompis Rocket Raccoon i serien.
 
Jag kan inte tänka mig att den här serien kommer ha en särskilt stor påverkan på MCU, med tanke på att det handlar om en mindre karaktär som enbart kan säga "I am Groot", men den kan säkert bli underhållande. Att han fiser i trailern är dock inget gott tecken...
 
"Guardians of the Galaxy 3" har biopremiär den 5 maj nästa år, där vi troligtvis också kommer få se Groot igen.
 
Redan den 17 augusti har även tv-serien "She-Hulk" premiär på Disney+, där vi ser Tatiana Maslany ("Orphan Black) spela Bruce Banners kusin Jennifer Walters, som får liknande krafter som Hulken.
 
Vad tror du om "I Am Groot"?
| 22 juli 2022 21:48 |