Film

Skribent

Alexander Kardelo

4 maj 2017 | 11:00

Första reaktionen på ”Wonder Woman” är ute

Lika bra som ”Captain America”, enligt en av de första biobesökarna.
DC:s nya storfilm ”Wonder Woman” har visats för publik för första gången. Enligt The Wrap har amerikanska biografägare har fått se sommaräventyret, och positiv buzz börjar spridas på nätet.
 
”Spännande och underhållande på alla vis. Fantastiska visuella effekter och karaktärer”, twittrar biografchefen John Shaw, och jämför filmen med Marvels ”Captain America”.
 
 
Det är den allra första publikreaktionen på "Wonder Woman", och man får räkna med att snubben är lite partisk, med tanke på sitt yrke. Men Warner Bros & DC behöver alla goda ord. Många har ifrågasatt varför det är så tyst kring filmen med bara några veckor kvar till premiär.
 
Filmen utspelar sig under första världskriget. Piloten Steve Trevor kraschlandar på ön Themyscira, Amazonernas hem, och berättar om kriget som pågår i världen utanför.

I ”Wonder Woman” ser vi Gal Gadot som Diana Prince/Wonder Woman, Chris Pine som Steve Trevor, Robin Wright som General Antiope, Connie Nielson som Queen Hippolyta, Lisa Loven Kongsli som Menalippe, Danny Huston som General Erich Ludendorff, David Thewlis som Sir Patrick Morgan, Elena Anaya som Doctor Maru, Ewen Bremner som Charlie, Saïd Taghmaoui som Sameer och Eugene Brave Rock som The Chief.
 
 
Den svenska biopremiären är 2 juni.
| 4 maj 2017 11:00 |