Film

Skribent

Viktor Jerner

1 augusti 2016 | 23:30

Första postern från "Transformers: The Last Knight" imponerar

Den officiella marknadsföringen för Michael Bays nya film drar igång tidigt.
Även om jag är mer förlåtande av Michael Bay än de flesta andra så dog mitt hopp för "Transformers"-serien för länge sedan. "Transformers: Age of Extinction" blev den sista bestämda spiken i kistan. Men pengar drog den givetvis in, i mängder, så en uppföljare blev snabbt oundviklig.

Som vi fick veta för några månader sedan har denna femte film i serien fått titeln "Transformers: The Last Knight" och trots att den knappt har kommit halvvägs genom inspelningen har den nu fått en första poster: Oväntat nog är den härligt "old school" och grymt snygg, nästan så att det blir provocerande. Det känns lite som att Bay och hans team aktivt försöker locka tillbaka oss som tappat intresset längs vägen med något annorlunda och kreativt. Det är dock osannolikt att kvaliteten här speglar slutprodukten, men det återstår att se framöver.

"Transformers: The Last Knight" med Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Josh Duhamel, Ken Watanabe och Tyrese Gibson i rollistan landar på bio den 24:e juni nästa år.

Är ni taggade? 
| 1 augusti 2016 23:30 |