EXKLUSIVT

Skribent

MovieZine

15 mars 2017 | 13:00

Första klippet ur ”Power Rangers” trycker gasen i botten

Actionäventyret kraschar in på en bioduk nära dig den 7 april.
Med bara några veckor kvar till biopremiären av ”Power Rangers” börjar hajpen ta fart. Det är biofilmen baserad på tv-serien ”Mighty Morphin Power Rangers”, som blev populär under 90-talet. 

I huvudrollerna ser vi Dacre Montgomery (”Stranger Things”) som Jason, Naomi Scott (”Terra Nova”) som Kimberly, RJ Cyler (”Me and Earl and the Dying Girl”) som Billy, Becky G. (”Empire”) som Trini och Ludi Lin (”Marco Polo”) som Zack.

MovieZine har fått det första filmklippet, där karaktären Zack provkör sin Zord utan att ta reda på var bromsen sitter först.


Hur söt är inte Alpha 5 förresten? Gängets lilla robot-assistent har lånat sin röst av Bill Hader.

I ”Power Rangers” möter vi fem gymnasieungdomar som tvingas inse att de måste bli någonting extraordinärt när de upptäcker att deras småstad Angel Grove – och världen – är på väg att förgöras av ett hot från rymden. Utvalda av ödet, inser de att de är de enda som kan rädda planeten, men för att göra det måste de överkomma sina problem och tillsammans bli Power Rangers innan det är försent.

Filmen regisseras av Dean Israelite (”Project Almanac”), och har också Elizabeth Banks och Bryan Cranston i rollistan. ”Power Rangers” får svensk biopremiär den 7 april.

Tyck till nedan - vad tror ni om filmen?
| 15 mars 2017 13:00 |