Film

Skribent

MovieZine

9 augusti 2015 | 22:20

Läckta bilder från inspelningen av ”Rogue One”

”Star Wars Anthology”-filmen dammar av gamla Stormtrooper-dräkter.
Det blir mycket ”Star Wars” de kommande åren. Medan alla otåligt väntar på ”Star Wars: The Force Awakens” (premiär i december) pågår just nu inspelningen av nästa års storfilm. Gareth Edwards regisserar den fristående ”Star Wars Anthology: Rogue One”, som just nu filmas i engelska Elstree Studios.

Som vanligt när det kommer till Lucasfilm ligger locket tätt på. Men tidningen Mirror har fått tag i de första smygtagna bilderna från inspelningen. 

Bilderna verkar visa delar av ett rymdskepp på en ökenplanet, som kan vara Tatooine. Till fansens glädje kommer vi att få se de klassiska Stormtrooper-dräkterna igen, som J.J. Abrams nobbade för en modernare design i sin ”Episod VII”.


Historien i ”Rogue One” tar plats mellan episod III och IV, och följer rebeller som planerar att stjäla ritningarna till Dödsstjärnan. Felicity Jones och Forest Whitaker har huvudrollerna.

MovieZine var på plats när regissören Gareth Edwards pratade om filmen under Star Wars Celebration i Anaheim i våras:

- Det ska kännas verkligt, det ska kännas att vi är på en riktig plats. I Star Wars, alltså den del som heter ”A New Hope” och som är min favorit av alla i serien, är allt svart och vitt. Bovarna är onda, hjältarna goda. ”Rogue One” utspelas i en tid då allt är mer grått och sedan leder in till ”A New Hope”.

”Star Wars Anthology: Rogue One” får svensk biopremiär 16 december 2016.

Läs också: Sexiga Star Wars-bilder retar Lucasfilm

| 9 augusti 2015 22:20 |