Film

Skribent

MovieZine

12 maj 2023 | 11:00

Unik förhandsvisning! Se den hyllade DC-filmen "The Flash" före alla andra

Den efterlängtade biofilmen ”The Flash” har biopremiär 14 juni, men redan 16 maj har du chansen att se den under en unik förhandsvisning.
MovieZine fyller 20 år i sommar, och det vill vi fira med er med mängder av överraskningar! Redan nu har du chansen att vinna biljetter till en unik förhandsvisning av DC-filmen "The Flash". 20 medlemmar får chansen att se filmen först av alla i Sverige! Popcorn och läsk ingår, såklart.
 
Tillsammans med Warner Bros. Pictures tävlar vi ut biobiljetter till denna exklusiva visning av en ofärdig version av "The Flash" - samma version som visades på CinemaCon nyligen där den hyllades stort av publiken
 
När? Tisdag 16 maj kl. 18:00
Var? Filmstaden Scandinavia, Solna
 
För att tävla om 2 biljetter till dig och en vän: svara på frågorna nedan. Vinnarna meddelas senast måndag 15 maj via mail.
 
Fill out my online form.
 
Inte medlem på MovieZine än? Här kan du bli det...
 
Notera att filmen visas i en ofärdig version. Den är 2 timmar 14 minuter lång.
 

Viktigt om visningen

 
Visningen kommer att vara övervakad av vakter för att förhindra illegal inspelning och du kommer få lägga din mobiltelefon i en plastpåse på din biostol.
 
Då detta är en tidig visning av en ofärdig version av filmen ber vi alla gäster att inte avslöja betydande element ur filmen. Det är heller inte tillåtet att som journalist recensera filmen utifrån denna version, recensioner får publiceras den 13 juni.
 
 

Om filmen

 
”The Flash” är regisserad av Andy Muschietti (“Det”-filmerna,“Mama”) och Ezra Miller spelar Barry Allen i DCs första långfilm om superhjälten The Flash.
 
Barry använder sina superkrafter och reser tillbaka i tiden för att ändra sitt förflutna. Men när han försöker rädda sin familj påverkar han framtiden, Barry fastnar i en ny verklighet där General Zod har återkommit och hotar med förintelse. Nu finns det ingen superhjälte som kan hjälpa honom, hans enda chans är om han lyckas lirka en väldigt annorlunda Batman ur sin pension och rädda en fängslad Kryptonian.
 
För att rädda världen han är i och för att kunna återvända till sin framtid måste han springa för livet. Om han gör den ultimata uppoffringen, kommer han kunna återställa universum?
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
"The Flash" får ordinarie biopremiär över hela Sverige den 14 juni.
| 12 maj 2023 11:00 |