Film

Skribent

Alexander Kardelo

26 april 2023 | 07:55

”The Flash” hyllas som en av de bästa superhjältefilmerna någonsin

Sommarens DC-film har fått kritikerna på fall: ”Action, känslor, humor och nostalgi!”
Den får inte premiär förrän 14 juni, men redan inatt fick den första publiken möta ”The Flash”. Warner Bros valde att premiärvisa filmen på CinemaCon-mässan i Las Vegas, onekligen med ett starkt förtroende för sin nya superhjälterulle. Och de behövde inte ångra sig.
 
”The Flash” låter oss återse Ezra Miller som Barry Allen, den supersnabbe hjälten med kvick tunga, sex år efter ”Justice League”. Kritikerna som var på plats på biografägarnas mässa är lyriska i sina första omdömen i sociala medier. Här väntar en emotionell, nostalgipackad och humoristisk nördfest, om man ska tro alla entusiastiska inlägg från ett gäng snubbar med filmbloggar.
 
Läs några av de allra första åsikterna om ”The Flash” här nedan!
 

1. En av tidernas bästa superhjältefilmer

 
 

2. Så många nördiga detaljer

 
 

3. Mer galenskap än väntat

 
 

4. Den roligaste DC-filmen

 
 

5. ”Tillbaka till framtiden” möter ”Spider-Man: No Way Home”

 
 

6. Starkt emotionellt

 
 

7. Vill se mer av Supergirl

 
 

8. Ojdå... inte alla är lika nöjda

 
 

Se en sprillans ny trailer till "The Flash"

 
Låter lovande! Vi andra får nöja oss med en sprillans ny trailer som släpptes inatt. Här får vi se hur "The Flash" är sammanlänkad till tidigare DC-filmer som "Batman" (1989) och "Man of Steel" (2013). Förutom Michael Keatons Batman och Michael Shannons General Zod kommer även Ben Afflecks Batman att titta förbi.
 

”The Flash” är regisserad av Andy Muschietti (“Det”-filmerna,“Mama”) och Ezra Miller spelar Barry Allen i DCs första långfilm om superhjälten.
 
Barry använder sina superkrafter och reser tillbaka i tiden för att ändra sitt förflutna. Men när han försöker rädda sin familj påverkar han framtiden, Barry fastnar i en ny verklighet där General Zod har återkommit och hotar med förintelse. Nu finns det ingen superhjälte som kan hjälpa honom, hans enda chans är om han lyckas lirka en väldigt annorlunda Batman ur sin pension och rädda en fängslad Kryptonian.
 
"The Flash" har biopremiär i Sverige den 14 juni. Hur taggade är ni?
| 26 april 2023 07:55 |