Film

Skribent

MovieZine

16 januari 2015 | 18:00

MovieZine smygvisar "The Dirties"

Tillsammans med distributören Lucky Dogs bjuder vi MovieZines läsare på en exklusiv onlinepremiär av en sylvass mockumentär.
För första gången anordnar MovieZine en förhandsvisning på nätet. Kolla när det passar dig (under den tre dagar långa visningsperioden) och var du än bor i landet. Bäst av allt, det är helt gratis. Filmen vi kommer att visa är Matt Johnsons mockumentär "The Dirties" som får VOD-premiär 4 februari.

Filmen handlar om de två bästa vännerna Matt och Owen som filmar en komedi om att hämnas på skolans mobbare. Skillnaden mellan dem båda är att en inte skämtar…

"Johnson tar oss med i en gråmulen, deprimerande värld som bakom tonårens kaxiga uppsyn döljer osäkra, känsliga människor med olika tillvägagångssätt för att ta itu med sin tillvaro. Det är stark och ärlig debut som känns i magen", skriver Andreas Samuelson i sin recension.

Fyll i nedanstående formulär så kommer du inom några minuter få ett mejl med information om hur du ser filmen (Kolla på datorn, paddan eller koppla din plattform till TV:n).| 16 januari 2015 18:00 |