Film

Skribent

MovieZine

15 januari 2015 | 12:00

Medlemsvisning av "Kingsman: The Secret Service"

I samarbete med distributören 20th Century Fox har vi nöjet att bjuda dig och en vän till en tidig visning av vinterns stora actionfest.
Matthew Vaughns actionkomedi "Kingsman: The Secret Service" har redan fått folk att bli galna av lycka och vi på MovieZine är såklart inget undantag. Den 30 januari får filmen biopremiär, men redan veckan innan kommer vi att förhandsvisa den för våra medlemmar.

Vad handlar filmen om?

Historien är baserad på Mark Millars serieroman och handlar om en superhemlig underrättelsetjänst som rekryterar en småkriminell kille (Taron Egerton) med potential till sitt stenhårda träningsprogram för blivande agenter. Samtidigt dyker det upp ett hot mot världen som skapats av ett galet teknikgeni…

När och var är visningen?

"Kingsman: The Secret Service" visas i Stockholm, torsdagen 22 januari kl. 18.00. Biograf meddelas i din mailbekräftelse.

(Observera att du måste vara medlem på MovieZine för att komma på förhandsvisningen. Du kan enkelt bli medlem via Facebook Connect, klicka på Logga in/Registrera högst upp på sidan.)

Tävla om de sista platserna!

Anmälan är nu stängd. Men vi har ett fåtal platser kvar, och räknar även med några avhopp. Vill du vara med i utlottningen om de sista platserna, maila tavling@moviezine.se! Vinnarna meddelas onsdagen 21 januari.


| 15 januari 2015 12:00 |