Serie

Skribent

Alexander Svensson

3 oktober 2023 | 18:30

"Only Murders in the Building" får en fjärde säsong

Hulus populära mordmysterieserie går som tåget, och en fjärde säsong har nu bekräftats, samma dag som säsong tre sände sitt sista avsnitt.
Såg du precis sista avsnittet av säsong 3 av “Only Murders in the Building”? Saknar du redan Oliver, Charles och Mabel, samt det växande antalet döda i deras lägenhetshus? Oroa dig inte, Hulu har precis beställt en fjärde säsong!
 
Beskedet kom idag, samma dag som säsong 3 avslutades, och får tolkas som att cheferna på Hulu är fortsatt nöjda med den populära mysterieserien. Och inte undra på: enligt siffror som presenteras av Variety så är “Only Murders in the Building” Hulus mest sedda komediserie någonsin. Det faktum att säsong 3 fick ett mer blandat mottagande än tidigare säsonger, bland annat här på MovieZine, verkar inte vara något som Hulu ser som ett problem.
 
“Only Murders in the Building” följer de tre grannarna Oliver (Martin Short), Charles (Steve Martin) och Mabel (Selena Gomez) när de löser mord och driver en true-crime-podcast i sitt lägenhetshus i New York. Serien har även haft en rad skickliga skådespelare i sin birollslista, med namn som Paul Rudd, Cara Delevigne och självaste Meryl Streep. Vilka som ansluter sig i seriens fjärde säsong får vi förhoppningsvis veta inom snar framtid.
 
Här i Sverige går “Only Murders in the Building” att streama på Disney+.
| 3 oktober 2023 18:30 |