Film

Skribent

MovieZine

13 april 2015 | 12:00

Film i Väst samproducerar stjärnspäckad Hollywood-thriller

Inspelningen av Hollywood-thrillern "Beyond Deceit" har precis påbörjats, där Malin Åkerman gör sällskap med tungviktarna Anthony Hopkins och Al Pacino. Film i Väst samproducerar och postproduktion ska göras i Trollhättan och Göteborg.
Sverige gör allt större avtryck i drömfrabriken i Hollywood. Skådisar som Alicia Vikander och Joel Kinnaman håller fanan högt och leder ett lämmeltåg av aspirerande svenska världsstjärnor in i filmens finrum.

Även produktionsmässigt går det bra. Film i Väst samproducerar filmen "Beyond Deceit" med Anthony Hopkins, Al Pacino, "Transformers"-bekantingen Josh Duhamel och Malin Åkerman i huvudrollerna. Inspelningarna har påbörjats i New Orleans och när de är klara skeppas materialet ända hit till vårt avlånga land för postproduktion i Trollhättan och Göteborg.

Såhär säger Film i Västs VD Thomas Eskilsson:

- Det är alltid spännande att vara med och samproducera en stor Hollywoodfilm. Vår medverkan som samproducenter är ett tecken på att vårt filmkunnande i Västra Götaland är tillräckligt attraktivt även för tongivande internationella projekt.

Filmen får planerad premiär i februari år 2016.
| 13 april 2015 12:00 |