Film

Skribent

Alexander Kardelo

30 januari 2018 | 10:00

Fejkfilmen ”Dundee” lockar allt fler stjärnor

I den senaste trailern syns både Margot Robbie och Russell Crowe.
Den otippade uppföljaren ”Dundee: The Son of a Legend Returns Home” kom från ingenstans och har lyckats knyta till sig riktigt stora filmstjärnor. Förutom Danny McBride, i huvudrollen som Crocodile Dundees son, har både Chris Hemsworth och Hugh Jackman visat upp sig i teasers.

Men paraden av australienska affischnamn har bara börjat i och med den senaste trailern. Här ser vi Margot Robbie som Lil’Donk, Russell Crowe som skurken/tidningsmagnaten J.P. Steele, Isla Fisher som Dr. Clark, Ruby Rose som Chief Jackson, och Liam Hemsworth som Wes Windsong. Kan någon ringa Nicole Kidman nu?
 
 
”Dundee” följer den okände sonen Brian Dundee som återvänder hem till Australien för att leta efter sin far (Paul Hogan), försvunnen i vildmarken. Brian har växt upp i storstan i USA, och behöver hjälp av Wally Jr (Chris Hemsworth) för att utforska farlig terräng utan att dela sin fars färdigheter.

Och tyvärr (?) är filmen fejk. Det hela sägs vara en reklamkampanj för att främja turismen ”down under”, något som lär bli mer tydligt under Super Bowl till helgen. Men på Twitter hoppas folk ändå få se en riktig film så småningom:
 
 
Hade ni velat se ”Dundee” som film med den här rollistan? Tyck till nedan.
| 30 januari 2018 10:00 |