Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 april 2021 | 11:35

Fansens ilska vaknar till liv efter ny "Game of Thrones"-trailer

HBO har släppt en ny spoilerfylld trailer för den sista säsongen av "Game of Thrones", som en del av firandet kring att serien fyller 10 år under april.
Den 17 april är det 10 år sedan det första avsnittet av "Game of Thrones" släpptes hos HBO, vilket blev starten på en av världens tveklöst mest populära och påkostade tv-serier någonsin. HBO firar detta under hela april genom att släppa olika bakom kulisserna-material och annordna ett maraton (i USA) där samtliga avsnitt kommer att visas på raken. 
 
När en nyklippt trailer för den åttonde och sista säsongen släpptes, så verkar det däremot som att man råkade kasta extra bränsle på den avsvalnade drakelden - fansens ilska - över hur den sista säsongen knöt ihop den älskade tv-serien, rapporterar THR.
 
 
Vi har tidigare rapporterat om hur särskilt ilskna fans försökte få HBO att spela in en ny version av den sista säsongen genom en namninsamling som fick flera miljoner underskrifter, något som givetvis aldrig kommer att hända. Åtminstone inte med samma skådespelare... men vem vet, om George R.R. Martin lyckas släppa sina två sista böcker och tillräckligt lång tid hinner gå - så kanske HBO Max väljer att spela in allt på nytt? En "George R.R. Martin Cut".
 
Redan nu har HBO däremot ett helt gäng av olika "Game of Thrones"-spinoffer under utveckling, varav den första säsongen av "House of the Dragon" förväntas släppas under 2022.
 

Läs också: Därför hoppade den första Daenerys-skådisen av "Game of Thrones"

 
Kommer du att fira "Game of Thrones" med en omtitt under april? Kommentera gärna nedan!
| 8 april 2021 11:35 |