Film

Skribent

Thomas Linnaeus

1 juli 2023 | 11:01

Ezra Miller slår tillbaka mot anklagelserna i media: "Jag har blivit orättvist behandlad"

En domstol i Massachusetts har hävt kontaktförbudet som utfärdats mot stjärnan av mamman till en tolvåring som anser att han betedde sig olämpligt mot hennes barn. Nu slår skådisen tillbaka mot anklagelsena i ett skrivet uttalande.
Förra året förbjöd en domstol i Massachusetts Ezra Miller att umgås med en tolvåring och nu meddelar Deadline att det “temporära kontaktförbudet" upphävts. Tolvåringens mamma anklagade “The Flash”-skådisen för att ha plågat hennes familj och för att ha betett sig olämpligt gentemot hennes barn.
 
Ezra Miller var aldrig åtalad för något brott i detta fall, och hens advokat Marissa Elkins menar att alla möten mellan barnet och skådespelaren var initierade av mamman. "Ezra var aldrig ensam med barnet och har aldrig haft någon kontakt med hen, förutom två korta möten som inträffade i närvaro av flera andra vuxna”, meddelar Elkins.
 
Efter att kontaktförbudet upphävts har nu även Miller uttalat sig om händelseförloppet: “Jag är mycket tacksam över dagens utfall. Vill även tacka alla som stått vid min sida och försökt säkerställa att detta grova missbruk av våra lagar och regler har stoppats. Jag har blivit orättvist behandlad av en individ som har en historik av att göra sådana manipulativa och destruktiva handlingar.”
| 1 juli 2023 11:01 |