Klipp

Skribent

Viktor Jerner

10 maj 2016 | 20:00

Actionladdat nytt material i bakom kulisserna-klipp från "Jason Bourne"

Matt Damon och Paul Greengrass berättar om produktionen.
Efter en liten avstickare (en riktigt stabil sådan dock) med Jeremy Renners Aaron Cross i centrum är nu Matt Damon tillbaka i den femte filmen från actionhjälten Jason Bournes snåriga värld. Den heter kort och gott "Jason Bourne" och förutom Damon är även regissören Paul Greengrass - låg bakom film två och tre i serien - tillbaka igen.

Jag är personligen ett stort fan av karaktären och älskar framförallt "The Bourne Identity" och "The Bourne Ultimatum" som spöar i princip allt med andra agenter á la James Bond eller Ethan Hunt. Den första långa trailern som släpptes kändes å andra sidan väldigt ljummen, så förväntningarna är nu milt sagt ojämna.

Det nysläppta bakom kulisserna-materialet som finns tillagt nedan höjer dock känslan kring den här filmen några steg igen, då jag påminns om hur starkt förtroende jag har för både Damon och Greengrass. De är taggade till tusen på att arbeta tillsammans igen, de har saknat den här världen och deras energi och optimism smittar av sig. Dessutom bjuds det på några sköna nya klipp från filmen: 


"Jason Bourne" landar på svenska biografer den 29:e juli. 

Tror ni att Damon och Greengrass lyckas nå den höga nivå som de tidigare filmerna höll? 
| 10 maj 2016 20:00 |