Film

Skribent

MovieZine

17 mars 2017 | 08:00

Explosiv ny trailer till "Transformers: The Last Knight"

"Transformers: The Last Knight" har en ny hjälte, och hon slåss som en tjej. Möt 16-åriga Isabela Moner som har en av huvudrollerna i sommarens actionfilm.
Den senaste "Transformers"-trailern fokuserar varken på robotar eller Mark Wahlbergs muskler, även om bägge delarna får sitt utrymme. Istället står unga Izabella i centrum - ett helt vanligt barn som växt upp i en framtid med robotar, och som tvingas ansluta sig till kriget tillsammans med Cade Yeager.

Izabella spelas av 16-åriga Isabela Moner, som tidigare synts på Nickelodeon och lånat ut sin röst till tecknade filmer. Nu får den unga tonårsstjärnan en rejäl skjuts i karriären med hjälp av Michael Bay och en bärande roll i femte filmen, "Transformers: The Last Knight".

Kolla in den nya trailern:


Människan ligger i krig med Transformers, och Optimus Prime är försvunnen. Nyckeln till mänsklighetens framtida överlevnad ligger i det förflutna – i den begravda historien om hur Transformers först kom till Jorden. Krigets utgång vilar i händerna på en osannolik allians: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, en engelsk lord (Anthony Hopkins) och en Oxford-professor (Laura Haddock).


"Transformers: The Last Knight" får svensk biopremiär 24 juni.
| 17 mars 2017 08:00 |