Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 januari 2018 | 07:15

En helt ny ondska hotar "Stranger Things"-gänget i tredje säsongen

"Stranger Things"-producenten avslöjar att en helt ny ondska lurar bakom hörnet av den tredje säsongen.
Efter två omtyckta säsonger av "Stranger Things" har serien vuxit fram som en av Netflix mest lyckade originalproduktioner. Den tredje säsongen har ännu inte börjat spelas in, men handlingen för varje enskild karaktär ska nu åtminstone vara helt färdigskriven av seriens skapare.
 
Hemlighetsmakeriet kring fortsättningen är fortfarande stor, men i en intervju med Glamour har seriens exekutiva producent, Shawn Levy, åtminstone avslöjat några mindre saker.
 
- Vi kommer att låta Will vila, vi kommer inte att låta honom gå igenom samma helvete för tredje säsongen i rad. Han kommer att ha saker att göra, men han kommer inte att befinna sig på den absoluta botten på det sätt vi tvingat den fantastiska [skådespelaren] Noah Schnapp att vara tidigare.
 
Vilket ändå låter som en bra idé. Om även den tredje säsongen hade haft Will i den mest utsatta rollen - hade det mycket väl kunnat kännas som en upprepning av ett för välbekant framgångsrecept från skaparnas sida.
  
 
Intervjuaren från Glamour frågar därefter Levy, som svar på detta, ifall vi då istället bör förvänta oss att antingen Dustin eller Hopper hamnar i den mer utsatta rollen - med tanke på att de båda tagit upp kampen mot Skuggmonstret.
 
- Det hade man kanske kunna tänka sig, men då skulle man i slutändan troligtvis ha gissat fel. Vi kommer nämligen att handskas med ondskefulla krafter som är helt nya.
 
Den tredje säsongen av "Stranger Things" förväntas vara klar för premiär någon gång i slutet av 2018/början av 2019. 
 
Är du peppad på fortsättningen av "Stranger Things" - eller har du fått nog efter två säsonger av 80-tals nostalgi? Kommentera gärna nedan!
| 24 januari 2018 07:15 |