Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

29 oktober 2013 | 13:01

"Entourage"-filmen blir av!

Turerna kring "Entourage"-filmens vara eller icke-vara har varit många. Men nu säger till och med skaparen Doug Ellin: "Vi kör."

Under måndagen kom beskedet: Det blir en "Entourage"-film. Efter månader, till och med år, av ovisshet kom äntligen klartecknet från "Entourage"-skaparen Doug Ellin. Via sin Twitter meddelade han att filmen fått grönt ljus. Och att han älskade alla. Som bevis för det han sagt bifogade han en bild på hela casten.

The boys are back!

De senaste veckorna har rykteskvarnarna malt på i förnyade hastigheter om vad som stoppat filmen från att sättas i produktion. Tydligen gällde det hela pengar. Framför allt att Jeremy Piven, som vunnit tre Emmys för sin insats som agenten med guldbyxorna; Ari Gold, och Adrian Grenier, som spelat Vincent Chase, påstås ha velat få mer i sina lönecheckar än de andra i gänget.

Mark Wahlberg, som är en av producenterna bakom TV-serien, sa till ett TMZ-kamerateam, att allt handlade om "girighet". Men gick inte in på vilka som var de giriga.

Hur som helst verkar det uppenbarligen ha löst sig till det bästa (kanske med hjälp av några klassiska "let's hug it out, bitch"-kramar?) och alla fans till serien kan nu andas ut.

Produktionen beräknas starta i januari.

"Entourage", TV-serien, gick i åtta säsonger i HBO, mellan 2004 och 2011.

| 29 oktober 2013 13:01 |