Film

Skribent

Alexander Kardelo

28 februari 2020 | 13:30

En remake av "Tillbaka till framtiden" har diskuterats

Tom Holland har blivit tillfrågad om att spela Marty McFly, men dissar idén. "Det är redan en perfekt film."
Häromveckan spreds en viral video med Tom Holland och Avengers-polaren Robert Downey Jr inklippta i "Tillbaka till framtiden" (1985). Deepfake-klippet hade ersatt Michael J. Fox och Christopher Lloyds ansikten med deras, med ett ibland kusligt snyggt resultat.

Det visar sig att fler har tänkt tanken på att sätta Tom Holland i den klassiska sci-fi-komedin. Skådespelaren berättar i en radiointervju med BBC att han blivit tillfrågad om att medverka i en nyinspelning:

- Jag skulle ljuga om jag sa att det inte har skett samtal om en slags remake i det förflutna. Men det är den mest perfekta filmen, eller en av de mest perfekta. Den kan aldrig göras bättre.
 
 
Även om nu Tom Holland dissar idén, är han sugen på att göra en enda scen ihop med Downey Jr. Bara på skoj, som en hyllning till det virala klippet.

- Han kan betala för den för han har massor med pengar. Jag tycker vi är skyldiga DeepFake det, de gjorde ett så bra jobb. Jag blev nästan kränkt först och ville stämma någon, men det är en fantastisk video. Jag ska snacka med Robert och se om vi kan göra ett försök, säger Holland till BBC.
 
Skulle ni vilja se Downey Jr och Tom Holland i en ny "Tillbaka till framtiden"?
| 28 februari 2020 13:30 |