Spel

Skribent

Anders Eklöf

14 november 2022 | 09:30

En första bild från "Gran Turismo"-filmen har rullat in

Inspelningen av racingfilmen "Gran Turismo" har dragit igång och en första bild har dykt upp.
Vi vet sedan tidigare att Sony Pictures arbetar på en film baserad på racingspelserien "Gran Turismo", tillsammans med regissören Neill Blomkamp ("District 9", "Chappie").
 
Nu är det klart att inspelningen av den fartfyllda filmen har dragit igång, som följer den sanna historien om "Gran Turismo"-spelaren Jann Mardenborough som vann ett gäng tävlingar som ledde honom till att bli en riktigt professionell racingförare.
 
För att fira har Sony Pictures släppt en första bild från filmen, där vi ser typiska "Gran Turismo"-bilar i bakgrunden. 
 
 
"Gran Turismo" är baserad på den klassiska Playstation-serien med samma namn som hade sin början 1997, där det senaste spelet "Gran Turismo 7" släpptes tidigare i år. Vi på MovieZine gav spelet 4 av 5 i betyg och skrev att det "bjuder på ren körglädje".
 
Det är sedan tidigare klart att "Midsommar"-skådisen Archie Madekwe ska spela huvudrollen, tillsammans med stora namn som David Harbour ("Stranger Things", "Black Widow") och Orlando Bloom ("Sagan om ringen", "Pirates of the Caribbean").
 
"Gran Turismo" (premiär den 11 augusti 2023) är bara en av många tv-spelsfilmer och serier som är på gång, som HBO Max-serien "The Last of Us", "Fallout" på Amazon Prime Video och "The Super Mario Bros. Movie".
 
Sony Pictures har tidigare sett framgångar med sin film "Uncharted", med Tom Holland i huvudrollen.
 
Tror du att en "Gran Turismo"-film kan fungera?
| 14 november 2022 09:30 |