Film

Skribent

Jonatan Blomberg

15 september 2022 | 15:00

David Harbour klar för fartfylld långfilm om "Gran Turismo"

Den verklighetsbaserade filmen kommer handla om en tonåring som gick från att spela det populära tv-spelet "Gran Turismo" till att tävla i racing på riktigt.
THR rapporterar att "Stranger Things"-stjärnan David Harbour kommer att spela en av huvudrollerna i den kommande långfilmen "Gran Turismo", som kommer att regisseras av Neill Blomkamp ("District 9", "Elysium"). 
 
Handlingen är baserad på verkliga händelser och kommer att följa en tonåring som vann ett gäng racingtävlingar i det populära tv-spelet "Gran Turismo", men som sedan gick över till att börja tävla professionellt i racing på riktigt. Harbour kommer att spela rollen som den pensionerade racingveteranen som lär upp tonåringen att köra bil lika bra i verkligheten, som han alltså redan visats sig vara grym på framför sitt Playstation. 
 
Manusförfattarna Jason Hall ("American Sniper") och Zach Baylin ("King Richard") ligger bakom manuset till filmen. Och det verkar inte bara vara en fartfylld berättelse, hela produktionen förväntas vara klar och redo för premiär om mindre än ett års tid. Den 11 augusti 2023 är nämligen planen att vi ska kunna se "Gran Turismo" på bio. 
 

Läs också: "Stranger Things"-stjärnan klar för miniserie hos HBO Max

 
Har du spelat "Gran Turismo"-spelen? Kommer du att ge långfilmen en chans? Kommentera gärna nedan!
| 15 september 2022 15:00 |