Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 juli 2022 | 11:00

"Stranger Things"-stjärnan klar för miniserie hos HBO Max

David Harbour och Pedro Pascal kommer spela huvudrollerna i den nya miniserien "My Dentist's Murder Trial" hos HBO Max.
Variety bekräftar att HBO Max har påbörjat arbetet med miniserien "My Dentist's Murder Trail", som är baserad på de verkliga händelserna som ledde till att tandläkaren Gilberto Nunez åtalades för mordet på sin vän Thomas Kolman. David Harbour ("Stranger Things") och Pedro Pascal ("The Mandalorian", "Game of Thrones") kommer att axla de båda huvudrollerna i miniserien.
 
Manusförfattaren och regissören Steve Conrad ("Patriot") kommer att skriva och regissera pilotavsnittet. Conrad håller även på att skriva manuset till en av de möjliga "Game of Thrones"-spinofferna, som (om det får grönt ljus) kommer att berätta den populära historien om Dunk & Egg.
 
Pedro Pascal och Bella Ramsey i "The Last of Us".
 
Redan nästa år kommer vi att få se Pascal i den påkostade HBO Max-adaptionen av tv-spelet "The Last of Us". Medan Harbour håller på att göra sig redo för inspelningarna av den sista säsongen i rollen som Jim Hopper i "Stranger Things". Det är däremot oklart exakt när vi kan förvänta oss att få se de båda skådespelarna i "My Dentist's Murder Trial", HBO är kända för att vara ganska långsamma med tanke på att det oftast ska spelas in ett pilotavsnitt innan resten av avsnitten får grönt ljus.
 

Läs också: 7 önskemål inför den sista säsongen av “Stranger Things”

 
Är du sugen på att se David Harbour och Pedro Pascal i en miniserie tillsammans? Kommentera gärna nedan!
| 27 juli 2022 11:00 |