Skribent

Mats Karlsson

21 november 2013 | 00:01

En film om Neil Gaimans "Sandman" är på gång

Filmatisering av Neil Gaimans välkända serieroman kan få Joseph Gordon-Levitt i huvudrollen.

Manusförfattaren David S. Goyer har många järn i elden. Vi vet att han har gett oss manus till Nolans Batman-trilogi, "Man of Steel" och den kommande uppföljaren "Batman vs Superman". Men han håller även på och säljer in andra projekt till studion Warner Bros, såsom en filmatisering av Neil Gaimans "Sandman", rapporterar Badass Digest.

Dessutom har detta projekt fångat Joseph Gordon-Levitts intresse, som sägs vara sugen på att spela huvudrollen som Morpheus. Goyer har presenterar idén för Warner Bros som har varit väldigt positiva till manusförfattarens idé, men än så länge har studion inte officiellt uttalat sig huruvida de kommer att filmatisera detta eller inte.

"Sandman" kretsar kring den tragiske hjälten Morpheus, den odödliga personifieringen av drömmar. Han är en av The Endless, som alltid har funnits och som alltid kommer att finnas.

Om detta rykte stämmer lär vi snart få reda på. Men när det kommer till filmatiseringar av serier har Warner Bros en del att avverka först, exempelvis "Batman vs. Superman" och "Justice League".

| 21 november 2013 00:01 |