Film

Skribent

Alexander Dunerfors

28 mars 2018 | 08:30

”Duke Nukem” blir film med John Cena

Vad tror ni - är inte WWE-stjärnan perfekt för huvudrollen?
Klassiska tv-spelet ”Duke Nukem” ska bli film, och Cinemablend bekräftar att John Cena är aktuell för huvudrollen.

- Vi har inget manus än. Om han läser manuset och inte gillar det, kan han fortfarande dra sig ur. Men just nu är han vår kille, säger producenten Andrew Form.

Andrew Form låter för övrigt inte alltför självsäker när det kommer till filmatiseringen… Som i det här citatet om att hitta rätt ton för filmen:

- Hur träffar man rätt tonmässigt på samma sätt som ”Deadpool” satte det? Det är något vi måste göra, och om vi inte lyckas hitta rätt ton, ska vi inte göra filmen.

Kanske klokt, då de flesta om inte alla spelfilmatiseringar floppar eller sågas. Det visar inte minst bioaktuella ”Tomb Raider” med Alicia Vikander, som visserligen drar publik men verkar ogillas av de flesta. Å andra sidan känns John Cena och hans frilla som klippt och skuren för den här filmen. Kolla in den här fan-bilden gjord av en konstnär på Instagram:
 
 

Hearing @JohnCena is confirmed for #DukeNukem

Ett inlägg delat av Bosslogic (@bosslogic)

 
Wrestlingstjärnan har nosat på filmvärlden i flera år nu med vitt skilda roller. Han gjorde action i ”The Marine” och har lånat ut sin röst till ”Tjuren Ferdinand”, men verkar trivas bäst i komedier som ”Trainwreck” och ”Daddy’s Home”. Nästa vecka syns han på bio i ännu en humoristisk roll i ”Blockers”.
 
"Duke Nukem" med John Cena; vad tror ni om den kombon?
| 28 mars 2018 08:30 |