Film

Skribent

MovieZine

29 oktober 2017 | 13:01

"Dödligt vapen 5" med originalgänget under utveckling

Nya rapporter säger att Lethal Weapon 5 är en möjlighet, med det ursprungliga gänget tillbaka tillsammans.
Diskussionerna kring en femte uppföljare av "Dödligt vapen" har aldrig tidigare riktigt lett någonstans och så fortsatte det att se ut under en längre period. Efter att Mel Gibson sa nej till att återvända som en av huvudrollerna minskade chanserna drastiskt. Warner Bros har även övervägt en omstart av hela filmserien med nya skådespelare.
 
Men tydligen börjar det ljusna för en femte uppföljare i serien. Enligt Deadline så träffas just nu Gibson, Glover och regissören Richard Donner för att tala om möjligheterna kring att göra en ny film. Om projektet tar fart så kommer manus skrivas av Channing Gibson, som skrev "Dödligt vapen 4". Det är fortfarande väldigt tidigt i processen men alla involverade parter är enligt uppgift ombord och vill göra en ny film med Warner Bros.
 
Om Gibson, Glover och Donner är så hängivna till en femte film som det rapporteras så är det mycket möjligt Warner Bros kommer återuppliva franchisen trots allt.
 
Det återstår att se om det här kan gå igenom och i så fall hur, men för stunden verkar det som att "Dödligt vapen 5" är tillbaka på bordet.
 
Vad tror ni, skulle ni vilja se en femte "Dödligt vapen" med original gänget tillbaka igen? Kommentera nedan.
| 29 oktober 2017 13:01 |