Serie

Skribent

Alexander Kardelo

17 oktober 2020 | 09:20

Nya "Dexter"-säsongen: "En chans att ställa allt tillrätta"

Ska vi äntligen få en tillfredsställande final?
TV-serien "Dexter" är klar för en revival. Tidigare i veckan skrev vi att Showtime planerar tio nya avsnitt, en "limited series" som återbesöker den populäre seriemördaren spelad av Michael C. Hall.

I en ny intervju får vi nu veta lite mer om planerna, och hur man kommer att hantera det kritiserade slutet på tv-serien.

- Vi kommer få börja om från början. Vi vill inte att det ska bli "Dexter" säsong 9. Tio år, eller hur många det nu är, har passerat när detta sänds, och serien kommer att reflektera detta. Vad gäller seriens slut så kommer den inte att likna originalfinalen, säger showrunner Clyde Phillips i en podcast.

- Det är en fantastisk chans för oss att skriva en andra final. Det blir en möjlighet att ställa saker tillrätta. Men det är inte därför vi gör det.
 
 
"Dexter" sändes i åtta säsonger mellan 2006-2013. I sista säsongen dödades en populär rollfigur och Dexter Morgan fick inte det tillfredsställande avslut som många fans hade hoppats på.

Phillips försäkrar alla tittare med att ingenting från seriens åtta säsonger kommer göras ogjort. Det som hänt, har hänt.

- Vi kommer inte att förråda publiken och säga "hoppsan, allt var bara en dröm".
 
Hur är era förväntningar på Dexters comeback? Kommentera gärna.
| 17 oktober 2020 09:20 |