Serie

Skribent

Alexander Kardelo

14 oktober 2020 | 22:20

”Dexter” kommer tillbaka med en ny säsong

Showtime ger den populära seriemördaren 10 nya avsnitt.
I en era av tv-revivals är det snart dags att titta in hos Dexter Morgan, och se vad den pensionerade seriemördaren har haft för sig. TV-kanalen Showtime har beställt en miniserie på tio avsnitt med Michael C. Hall åter i rollen.

Ett annat kärt återseende är Clyde Phillips som återvänder som showrunner. Phillips ledde serien under de första fyra säsongerna, som också var seriens bästa.

- ”Dexter” är en speciell serie både för miljontals fans och för oss på Showtime. Dess genombrott satte vår kanal på kartan för många år sen. Vi skulle bara återbesöka rollfiguren om vi visste att vi kunde hitta en kreativ fortsättning på denna briljanta serie. Jag är glad att meddela att Clyde Phillips och Michael C. Hall har hittat det, kommenterar kanalchefen Gary Levine till The Wrap.
 
 
”Dexter” sändes i totalt åtta säsonger innan den lämnade fansen med en otillfredsställande final, där det visade sig att Dexter Morgan lagt karriären på hyllan för att odla skägg ute i vildmarken. Antagligen ett av de mest hatade tv-seriesluten någonsin - som Showtime nu får chansen att "rätta till".

Det är inte klart när de nya avsnitten kommer att sändas.
| 14 oktober 2020 22:20 |