Film

Skribent

Tobias Andersson

2 april 2023 | 19:01

Denzel Washington ger italienska maffian på truten i ”The Equalizer 3”

I höst återvänder Denzel Washington som den pensionerade superagenten Robert McCall i den tredje installationen av ”The Equalizer”. Nu vet vi mer om storyn.
Förvänta dig ännu en gång stentuff action och mängder av våldsamheter när Robert McCall återigen gör sig beredd på att dela ut stryk till maffiaskurkar. Den tredje ”Equalizer”-filmen har varit under inspelning ett tag och landar på biograferna den 1 september i USA. Inte mycket har varit känt kring filmens detaljer men nu har Sony Pictures äntligen lyft på locket.
 
I ”The Equalizer 3” har den pensionerade specialagenten McCall flyttat till södra Italien samtidigt som han fortfarande hemsöks av hemska minnen från sitt förflutna som specialagent. Väl hemma i Italien upptäcker han att hans nyfunna vänner har hamnat i kläm med den lokala maffian. Med tanke på att McCall känner tröst i att beskydda och tjäna rättvisan så bestämmer han sig för att ge de italienska gangstrarna på truten. Så lyder filmens handling, enligt Collider.
 
Robert McCall, alla gangsters mardröm och ingen de vill hamna i bråk med.
 
Dakota Fanning kommer att ha en betydande roll i filmen, så detta blir första gången hon och Denzel Washington spelar mot varandra sedan de båda var med i Tony Scotts actionladdade ”Man on Fire”. Precis som de två första ”Equalizer”-filmerna så kommer även den tredje att regisseras av Antoine Fuqua.
 
När "The Equalizer 3" hittar till Sverige är i dagsläget oklart, men gissningsvis landar den hos oss samtidigt som den amerikanska premiären.
 
Ser du fram emot "The Equalizer 3"?
| 2 april 2023 19:01 |