Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 februari 2018 | 07:30

Den nya "The Walking Dead"-trailern tänder hoppet på nytt

Sista delen av den åttonde "The Walking Dead"-säsongen är bara några veckor bort - och den nyligen släppta trailern inför fortsättningen bådar gott.
"The Walking Dead" har haft en tittarmässigt tuffare åttonde säsong än vad de troligtvis hade räknat med.
 
Personligen tyckte jag att den första halvan av säsongen var utdragen och konsekvenslös. "Men varför fortsätter du att titta då?" utbrister nu säkert en rad av seriens mer underhållna fans. Jo, för att jag ändå gillar idén med AMC:s zombieuniversum - och för att möjligheterna till att göra något riktigt fantastiskt finns där, vilket bevisades under seriens första säsong.
 
Dessutom lyckas seriens skapare alltid få mig att glömma vad jag egentligen tyckte om den föregående delen av serien, närhelst det vankas premiär för fortsättningen. Den nya trailern, inför vad som kallas "Säsong 8B", är inte ett undantag från den regeln. Återigen är jag fruktansvärt peppad och mina förhoppningar om en grym fortsättning har tänts på nytt.
 
 
Jag har till och med börjat intala mig att konspirationsteorierna om att Carls, så gott som säkra, död i säsongspremiären inte är så garanterad som vi först trott. Blir han den förste att överleva ett zombiebett? Är det ens en zombie som har bitit honom? Vem vet, troligtvis är det ju ganska självklart vad som kommer att hända - men ändå - tänk om!
 
Oavsett vad som kommer att hända, är den den sista delen av "The Walking Deads" åttonde säsong tillbaka, hos Dplay och Kanal 9, för oss svenskar under måndagen den 26 februari.
 
Kommer du att fortsätta titta på "The Walking Dead" - eller är du en av många som nu valt att kasta in handduken? Kommentera gärna nedan!
| 3 februari 2018 07:30 |