Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 mars 2018 | 22:30

De två mest hajpade "Walking Dead"-avsnitten släpps på bio i USA

Finalen av "The Walking Deads" åttonde säsong och premiären av "Fear the Walking Deads" fjärde säsong visas tillsammans på 750 biografer i USA i april.
Det har gått ungefär ett halvår sedan AMC bekräftade att deras båda zombieserier, "The Walking Dead" och "Fear the Walking Dead", skulle knytas ihop genom en crossover-karaktär.
 
Inledningsvis spekulerades det bland fansen om huruvida vi möjligtvis skulle få se Negans bakgrundshistoria i "Fear the Walking Dead", sedan var nästan alla säkra på att Abraham skulle återupplivas i "Fear the Walking Dead" - men det visade sig slutligen att båda toppalternativen var helt fel. Det är nämligen Morgan Jones (Lennie James) som kommer att lämna "The Walking Dead", efter den åttonde säsongen, för att fortsätta sin historia i "Fear the Walking Dead" istället.
 
 
De två crossover-avsnitten som har hajpats av AMC under det senaste halvåret kommer att gå av stapeln den 15 april i USA, då säsongsfinalen av "The Walking Dead" och premiäravsnittet av "Fear the Walking Deads" nya säsong sänds i direkt anslutning till varandra.
 
Men för de riktigt hängivna fansen har AMC även öppnat upp dörrarna till 750 av sina biografer i USA, där de båda avsnitten kommer att visas utan reklamavbrott - plus 30 minuter av extra innehåll som inte kommer att visas på tv. 
 
 
Känner du någon som älskar "The Walking Dead"-serierna tillräckligt mycket för att boka en resa till USA för att få se seriens mest hajpade avsnitt på bio? Kommentera gärna nedan!
| 15 mars 2018 22:30 |