Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 november 2021 | 23:55

Daniel Dae Kim i live action-versionen av "Avatar: The Last Airbender"

Skådespelaren har tidigare lånat ut sin röst till General Fong i originalserien och Horishi Sato i uppföljaren "The Legend of Korra".
TVLine rapporterar att Daniel Dai Kim ("Lost", "The Hot Zone: Anthrax") kommer att axla rollen som Fire Lord Ozai, i den kommande live action-versionen av "Avatar: The Last Airbender". Netflix som under november även släpper en live action-version av "Cowboy Bebop" har med andra ord redan siktet inställt på nästa stora adaption.
 
Redan för tre år sedan rapporterade vi om att Netflix hade börjat arbeta på den nya serien. Skådespelarna Gordon Cormier (i rollen som Aang), Kiawentiio Tarbell (Katara), Ian Ousley (Sokka) och Dallas Liu (Zuko) är redan klara för serien.
 
"Avatar: The Last Airbender" (svenska titlar; "Avatar: Legenden om Aang" och "Avatar: Den siste luftbändaren") sändes under tre säsonger på Nickelodeon, mellan 2005-2008, och räknas sedan dess som en av de bästa tecknade tv-serierna någonsin. Handlingen kretsar kring en pojke som får reda på att han är den pånyttfödde Avataren, vars förmågor kan rädda världen.
 
Det är fortfarande oklart när vi kan förvänta oss att få se den färdiga versionen av den kommande serien.
 

Läs också: Jazziga toner och flott science fiction i trailern för "Cowboy Bebop"

 
Är du sugen på att se Netflix live action-adaption av "Avatar: The Last Airbender"? Kommentera gärna nedan!
| 4 november 2021 23:55 |