Film

Skribent

MovieZine

12 januari 2022 | 16:00

Dagens remake är... "Ta fast tjuven"

Gal Gadot tar huvudrollen när Alfred Hitchcocks romantiska thriller spelas in på nytt.
Från "Red Notice" till "To Catch a Thief" - skådespelerskan Gal Gadot håller sig fast vid twistade kuppfilmer som låter henne bära vackra smycken.

Deadline skriver att Gadot ska spela en av två ledande roller i Paramounts kommande remake på Alfred Hitchcocks klassiska thriller, på svenska kallad "Ta fast tjuven". Manus skrivs av Eileen Jones (tv-serien "Prodigal Son"), men än så länge finns ingen regissör kopplad till projektet.
 
 
I originalfilmen från 1955 spelade Grace Kelly den bortskämda arvtagerskan Frances i en komplicerad romans med en f.d. juveltjuv, spelad av Cary Grant. Med stark personkemi mellan de två skådespelarna, plus vackra vyer från franska Rivieran och en spännande tjuvjakt, är ribban högt lagd för den regissör som vågar sig på en Hitchcock-nyinspelning.

Hur den nya versionen kommer skilja sig är inte klart än. Inte heller vet vi vem som får äran att kliva in i Cary Grants skor, men det lär bli en eftertraktad roll för Hollywoods manliga A-listestjärnor.
 
 
Gal Gadot ser vi närmast som ännu en rik donna intrasslad i ett mysterium - hon gör en av huvudrollerna i Agatha Christie-remaken "Döden på Nilen", med biopremiär i februari.
 
Vem skulle ni vilja se som regissör och Gadots motspelare? Kommentera nedan.
| 12 januari 2022 16:00 |