Ta fast tjuven (1955)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I denna klassiker av Alfred Hitchcock ser vi Cary Grant i rollen som John Robie, en omvänd juveltjuv. Robie misstänks för en ny serie stölder på lyxhotellen längs franska rivieran och känner att han måste rentvå sig. När han möter den bortskämda arvtagerskan Frances (Grace Kelly) ser han sin chans att använda hennes mors kända juveler som lockbete för den mystiska tjuven. Misstankarna faller dock på Robie själv, och Frances bevisar sin kärlek genom att hjälpa honom rymma, trots att hon tror att han är skyldig. 
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Kevin E
Jag måste hålla med Eric gällande den här filmen, innan han såg om den vill säga. Saknade lite av det här speciella som han var inne på, det lilla extra. Lite mer spänning eller en lite bättre twist. Grace Kelly var ju dock helt STUNNING som vanligt. Man blev ju helt blown away när hon kom in i bild för första gången, haha! :)

Har också precis sett 10 av mästarens filmer och på en personlig lista så skulle den hamna på plats 7 med en stark trea i betyg.
10849-0
Mycket snygg film som ger en skön nostalgisk känsla. Grace Kelly strålar verkligen. Annars något tunn story, men trots allt ganska underhållande.  3/5
Danne
Riktigt snygg film. En charmig berättelse med strålande skådespelare. 4/5
Visa fler (12)

Veckans populära filmer

Visa fler