Film

Skribent

Alexander Kardelo

18 oktober 2022 | 18:00

Trailerpremiär: Adonis möter sin nya rival i "Creed III"

Michael B. Jordan är tillbaka i boxningsringen, och för första gången tar han också över registolen. Biopremiär våren 2023.
Du kan ine fly från ditt förlutna. Budskapet är tydligt på de första affischerna som släpps inför vårens biopremiär av "Creed III". Här ser vi Adonis Creed (Michael B. Jordan) stirra ut sin nye rival i boxningsringen, Anderson Dame (Jonathan Majors), som råkar vara en gammal vän. Arga leken börjar... nu?
 
 
Skådespelaren Jonathan Majors - snart på väg in i Marvels universum som storskurken Kang - blev nyligen intervjuad i Men’s Health om sin nya superkropp och hur den blev en del av att skapa karaktären:
 
- Det finns vissa anledningar till varför man bygger upp sin kropp. För Dame handlar det om en förlust. Han har förlorat något, och det hålet får honom att jobba så hårt som han har jobbat. När man ser Dames kropp så fattar man. Man ser inte ut så om man är nöjd med livet.
 

Se trailern till "Creed III" här:

 
 
Det här blir första "Creed"-filmen där boxaresset får klara sig utan sin mentor Rocky Balboa (tidigare spelad av Sylvester Stallone). Och för huvudrollsinnehavaren Jordan väntar ytterligare en utmaning. Han debuterar nämligen som regissör på "Creed III". Resultatet ser vi på bio i mars 2023.
| 18 oktober 2022 18:00 |