Film

Skribent

Mats Karlsson

7 augusti 2018 | 22:45

"Cowboy Ninja Viking" skjuts på framtiden

Actionfilmen med Chris Pratt i huvudrollen är nu bortplockad från releaseschemat.
Tidigare idag togs Johhny Depps "City of Lies" bort från bioschemat och nu kommer beskedet att "Cowboy Ninja Viking" kommer att gå samma väg. Enligt Collider väljer studion Universal att plocka bort filmen från releaseschemat (hade premiärdatumet 28 juni 2019), bara en månad innan inspelningsstart.
 
Filmen skulle bli Michelle MacLarens ("Game of Thrones") långfilmsdebut, men skjuts nu på framtiden. Däremot kommer filmen inte läggas på is, utan arbetet kommer att fortsätta, men när det kan bli tal om produktionsstart är i dagsläget oklart.
 
Uppdatering: THR skriver att projektet har haft manusproblem och att denna paus har legat i luften sedan i mars, men påpekar att projektet är fortfarande under utveckling.
 
"Cowboy Ninja Viking" är en filmatisering av A.J. Liebermans serieroman och handlar om en man som lider av personlighetsstörningar (Chris Pratt). På regeringens uppdrag förvandlas han sig till en supersoldat utrustad med en cowboys, ninjas och vikings förmågor. Paul Wernick och Rhett Reese ("Zombieland") skrev det första manuset till filmen, medan Craig Mazin (“The Hangover II”) skrev nästa och det senaste är skrivet av Dan Mazeau ("Wrath of the Titans") och Ryan Engle ("Rampage").
 
Det här projektet har legat länge på utvecklingsbordet, för redan 2015 utannonserades filmen med "John Wick"-duon David Leitch och Chad Stahelski i registolarna, som i år övertogs av Michelle MacLaren.
| 7 augusti 2018 22:45 |