Film

Skribent

Mats Karlsson

29 januari 2015 | 22:30

Chris Pratt blir supersoldaten "Cowboy Ninja Viking"

"John Wick"-duon David Leitch och Chad Stahelski är i förhandlingar om registolen.
Chris Pratt har efter succén "Guardians of the Galaxy" blivit hett villebråd i Hollywood. Igår så avslöjades det att Disney ville ha honom som den nya Indiana Jones  och nu rapporterar Variety att Pratt kommer att bli Universals supersoldat i "Cowboy Ninja Viking".

Pratt var redan aktuell för rollen i november, men nu står det klart att han gör rollen. Enligt Variety har Pratt träffat regissörerna David Leitch och Chad Stahelski ("John Wick") med anledning att skådespelaren skulle godkänna duon innan studion inleder förhandlingarna, som han nu har gjort.

"Cowboy Ninja Viking" är en filmatisering av A.J. Liebermans serieroman  och handlar om en man som lider av personlighetsstörningar. På regeringens uppdrag förvandlas han sig till en supersoldat utrustad med en cowboys, ninjas och vikings förmågor.

Studions största utmaning är att hitta en lucka i Pratts späckade schema, men meddelar att filmen har hög prioritet och inspelningarna kommer att starta så fort möjlighet ges. Närmast för Pratt väntar inspelningarna av "Magnificent Seven", som startar i vår.
| 29 januari 2015 22:30 |