RYKTE

Skribent

Mats Karlsson

27 januari 2015 | 22:00

Disney vill ha Chris Pratt som Indiana Jones

Disney planerar att reboota Steven Spielbergs klassiska äventyrsfranchise.
Det har tisslat och tasslats om en eventuell reboot av "Indiana Jones"-franchisen det senaste året. Nu rapporterar Deadline att det är inget rykte längre, utan avslöjar att Disney planerar att göra en reboot och att man har fastnat för Chris Pratt som Indiana Jones.

Producenten Frank Marshall som alltid är snabb på att dementera alla rykten, oavsett om de är sanna eller inte sa så här för ett år sedan:

- Dessa löjliga rykten som har poppat upp väljer jag att inte ens kommentera förrän jag har riktiga nyheter att komma med.

Föga förvånande dementerade Marshall även påståendet att Matt Damon och Paul Greengrass skulle göra en ny Bourne-film som nu ska spelas in.

Chris Pratt är dock inte första namnet som har nämnts i rollen som Indiana Jones. Tidigare har rykten cirkulerat att både Bradley Cooper och Robert Pattinson skulle kunna bli nästa Indy.

Även om Disney planerar att reboota "Indiana Jones" påpekar Deadline att man ska ta Pratt som nya Indy med en nypa salt. Inga förhandlingar har påbörjats och mycket kan hända innan man är redo för att välja skådespelare.

Inget releasedatum för nya "Indiana Jones" anges av Deadline, men rykten skvallrar om att man siktar på 2018 eller 2019.
| 27 januari 2015 22:00 |